Associació

L’Associació es va crear el 1997 sobretot per defensar les nostres especialitats en l’educació secundària,  però també per a crear un espai per compartir experiències i recursos.

 

El primer objectiu (defensar les especialitats d’Economia, Administració d’Empreses i FOL) hem fet molta feina des del 2007. Podeu veure les principals actuacions fent clic aquí.

 

Per al segon objectiu (compartir experiències i recursos) també hem fet molta feina: tenim una revista (Sinergia) que enviem periòdicament a tots els socis, organitzem una jornada de formació cada dos anys, participem en diferents grups de treball i associacions; i també mantenim la pàgina web en la que estàs navegant en aquests moments.

 

Junta actual:

President: Pedro Gozalbo
Vice-presidenta: Anna Garrido
Tresorera: Núria Sarsanedas
Secretari: Jordi Calisna
Vocal 1: Esperança López
Vocal 2: Carles Batlle
Contacte: contactaeee@gmail.com

 

Vols ser-ne soci?

Per associar-te pots omplir el formulari fent clic aquí o bé enviar-nos un correu electrònic a admin@aeee.cat amb les dades següents: Nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, centre de treball i compte corrent (la quota és de 20 euros l’any). I per conèixer millor el perfil dels socis, també demanem la situació laboral (funcionariat, escola concertada, substitucions…) i les matèries que imparteixes.