Sortides educatives del programa “El comerç i les escoles”

L’ajuntament de Barcelona organitza visites guiades a diferents comerços de la ciutat, fetes pels propis comerciants. Duren una hora, aproximadament, i són sempre gratuïtes.

A part d’aquestes visites, molt recomanables sobretot si són properes a l’institut, hi ha l’activitat “Punt de Llibre” (concurs de punts de llibre sobre comerç de proximitat); l’activitat Geoemblemàtics (comerços emblemàtics que es troben amb geolocalització); i finalment hi ha els “Tallers de consum”, on vénen a l’institut experts en diferents temes relacionats amb el consum responsable (però no fan tallers pròpiament dits, sinó una classe interactiva amb alguns vídeos, powerpoints i a vegades altre material per ensenyar als alumnes (per exemple, envasos).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *